Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του κάθε ζωδίου;

Καιρός να πέσουν οι μάσκες…!
Κριός
Τρέμεις και μόνο στην ιδέα, ότι θα μπορούσες να χάσεις κάτι, είτε είναι μεγάλης σημασίας είτε δεν σημαίνει και πολλά για σένα! Είσαι τόσο μεγάλος μαχητής στη ζωή (κι εγωιστής), που  δεν θα μπορούσες να συγχωρήσεις με τίποτα στον εαυτό σου μία ήττα η οποιαδήποτε απώλεια! Chill…!!
Ταύρος
Οτιδήποτε μεταβάλλεται στην ζωή σου με γρήγορους ρυθμούς, μπορεί να σε τρελάνει και να σε αποσυντονίσει. Ιδιαίτερα αν αυτό σχετίζεται με τα οικονομικά σου! Κάτι η μανία σου να ελέγχεις τα πάντα, κάτι η ανάγκη σου για ανεξαρτησία και αυτονομία που είναι μεγάλη… Ε δεν θέλει και πολύ ο άνθρωπος…
Δίδυμος
Ο ένας σου εαυτός λέει ναι, μα ο άλλος φωνάζει δυνατά όχι! Ο ένας λέει άσπρο, ο άλλος μαύρο… Άντε τώρα να βγάλεις άκρη και να μπορέσεις να πάρεις κι εσύ μια απόφαση της προκοπής… Όπως και να ‘χει, πάντως, η φωνή στο κεφάλι σου θα συνεχίσει να σου πηγαίνει κόντρα σε όλα… Ουφφ… Κουραστήκαμε ήδη…..!
Καρκίνος
Η έντονη επιθυμία σου για ασφάλεια και σιγουριά έρχεται διαρκώς αντιμέτωπη με το αίσθημα για ελευθερία που σε κατακλύζει. Και κάπου τότε είναι που δεν βλέπεις την ώρα να το βάλεις στα πόδια για να ξεφύγεις απ’ όλους κι απ’ όλα! Και τότε; Θα κλειστείς στο καβούκι σου για μια ακόμη φορά! Παλιά σου τέχνη κόσκινο….!
Λέων
Ποιος τόλμησε να αδιαφορήσει για το μεγαλοπρεπές λιοντάρι του ζωδιακού;; Ποιος είχε το θράσος (και θάρρος) να αμφισβητήσει τις ικανότητές σου; Ουε κι αλίμονο σε όποιον σε περιφρονήσει…. Ποιος είδε το λιοντάρι και δεν το φοβήθηκε….;!
Παρθένος
Να σε βγάλουν απ΄το πρόγραμμά σου; Αποκλείεται! Δεν θα το επιτρέψεις! Μα ποιος σε μισεί τόσο, για να σου κάνει κάτι τέτοιο;! Για σένα πολύ απλά ζωή χωρίς πρόγραμμα δεν υπάρχει. Τέλος!
Ζυγός
Τη μοναξιάαα φοβάμαι, χωρίς εσένα δεν κοιμάμαι…. Όπως λέει και το γνωστό άσμα και όλοι οι Ζυγοί σιγοψιθυρίζετε στο ρυθμό… Όχι, γιατί δεν θα μπορούσατε να τα καταφέρετε μόνοι σας, αλλά γιατί από τη φύση σας δεν μπορείτε να μείνετε μόνοι σας ούτε στιγμή. Χωρίς το μωρό σας, δεν πάτε που-θε-νά!
Σκορπιός
Όσο και να μην το παραδέχεσαι η ευαισθησία σου πολύ δύσκολα θα μπορούσε να κρυφτεί. Γι αυτό όσο και να το αρνήσαι, όταν σε πληγώνουν κάνει μπαμ από χιλιόμετρα μακριά…!
Τοξότης
Δεν χωράς πουθενά!! Η φύση σου είναι τόσο ανεξάρτητη που όσο και να προσπαθήσει κάποιος να σε χειραγωγήσει και να σε περιορίσει το μόνο που θα καταφέρει είναι να γίνεις καπνός σε χρόνο dt!
Αιγόκερως
Μια μέρα χωρίς δουλεία, στόχους, όνειρα, σχέδια, φιλοδοξίες… είναι μια χαμένη μέρα για σένα! Πώς τα προλαβαίνεις όλα, ένας Θεός ξέρει… Για σένα, όμως, είναι τρόπος ζωής και δεν θα επέτρεπες σε κανένας να σου τα στερήσει…!
Υδροχόος
Η ρουτίνα και η στασιμότητα θα μπορούσαν να σε τρελάνουν! Η δική σου φιλοσοφία πρεσβεύει, άλλωστε, την ατέρμονη εξέλιξη και αυτοβελτίωση. Και δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε…
Ιχθύς
Δεν μεγαλώνω, μικρός θα μείνω στο δηλώνω… Εσύ τον έγραψες αυτόν τον στίχο, ε;; Πάντως δεν θα υπήρχε ιδανικότερος, για να περιγράψει τον τρόπο σκέψης σου που είναι σίγουρο, ότι χαρακτηρίζεται από έναν έντονο φόβο. Αυτόν της ενηλικίωσης! Και ποιος μπορεί να σου εγγυηθεί, ότι μαζί με τα χρόνια που περνούν, δεν θα κάνει περίπατο και η αθωότητα και η φαντασία σου;!

Pages