Ο Justin Timberlake γίνεται «άνθρωπος των δασών» στο video clip του «Man Of The Woods»


Ο Justin Timberlake γιορτάζει με το video clip του «Man Of The Woods» τα γενέθλιά του και την άφιξη του νέου δίσκου του.

Ο δέκα φορές βραβευμένος με Grammy και τέσσερις φορές με Emmy, Justin Timberlake, κυκλοφορεί το τέταρτο άλμπουμ του με τίτλο «Man Of The Woods» στις 2 Φεβρουαρίου, μέσω της RCA Records / Sony Music.
Το «Man Of The Woods» σηματοδοτεί το πιο φιλόδοξο άλμπουμ του Timberlake έως τώρα, τόσο ηχητικά όσο και στιχουργικά.
Συνδυάζοντας τους ήχους του παραδοσιακού αμερικανικού ροκ με τις σύγχρονες επιρροές των συνεργατών του, των Neptunes (Pharrell Williams – Chad Hugo), Timbaland, Chris Stapleton και Alicia Keys, το νέο αυτό υλικό εξερευνά μία ιστορία εμπνευσμένη από το γιο του, τη σύζυγό του και το προσωπικό ταξίδι του από το Μέμφις μέχρι το σήμερα.
Ο Justin Timberlake είχε προλογίσει το άλμπουμ με τρία ολοκαίνουρια singles (τα «Filthy», «Supplies» και «Say Something» σε συνεργασία με τον Chris Stapleton), τα οποία έκαναν εμφανή τον πολυδιάστατο χαρακτήρα που έχει προσδώσει στο «Man Of The Woods». Καθένα από τα τραγούδια που έχουμε ακούσει, έχει οπτικοποιηθεί από ένα διαφορετικό σκηνοθέτη, παρουσιάζοντας κάθε φορά στο θεατή ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.
Ανήμερα των αποκαλυπτηρίων του τέταρτου ολοκληρωμένου δίσκου του και μία ημέρα μετά τα 36α γενέθλιά του, ο Justin Timberlake συστήνει το ομώνυμο τραγούδι του «Man Of The Woods» και φέρνει ταυτόχρονα στις οθόνες το video clip που το «ντύνει» με εικόνα.
Όπως δηλώνει και ο τίτλος του τραγουδιού, ο Αμερικανός καλλιτέχνης γίνεται «άνθρωπος των δασών» και περιηγείται στη φύση, απολαμβάνει μία βαρκάδα και στο τέλος, η περιπέτειά του τον οδηγεί σε ένα ξύλινο μπαρ, όπου διασκεδάζει με τη σύζυγό του στην πραγματική ζωή, την ηθοποιό και μοντέλο Jessica Biel.


Το μουσικό βίντεο για το «Man Of The Woods» σκηνοθέτησε ο Paul Hunter, που έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με τον πολυτάλαντο τραγουδιστή και ηθοποιό, σε τραγούδια όπως τα «I’m Lovin’ It», «Señorita», «My Love»
Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου, ο Justin Timberlake θα εμφανιστεί στο λαμπερό μουσικό show που διεξάγεται παραδοσιακά στο ημίχρονο του «Super Bowl».

Pages