Το νέο Video Clip του Kanye West που [μάλλον] θα κάνει τεράστια επιτυχία.


Κι εκεί που πιστεύαμε πως το περιβόητο Video Clip του τραγουδιού «Famous» ήταν η ύστατη προσπάθεια του Kanye West να προκαλέσει, ο rapper μας έδειξε πως αυτό ήταν μόνο η αρχή.

Ο λόγος για το νέο βίντεο κλιπ του, «Fade», το οποίο παρουσίασε ο ίδιος την περασμένη Κυριακή στα MTV Music Awards και εξ αρχής φάνηκε απόλυτα φυσιολογικό εάν εξαιρέσεις τη μεγάλη δόση αισθησιασμού.
Η σταρ του βίντεο είναι η Teyana Taylor, μια 25χρονη Νεουορκέζα που έχει δουλέψει στο παρελθόν με τον Kanye δανείζοντας τη φωνή της στα τραγούδια «Dark Fantasy» και «Hell of a Life».
Αυτή τη φορά εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του φορώντας μόνο τα απαραίτητα, χορεύοντας ανάμεσα σε αστραφτερά μηχανήματα γυμναστηρίου και δείχνοντας την πιο σέξι πλευρά της.

Όλα καλά, μέχρι τη στιγμή που τη βλέπουμε σε μία άκρως σεξουαλική σκηνή στην ντουζιέρα μαζί με τον σύζυγό της, Iman Shumpert. Η συνέχεια μας επιφυλάσσει ένα καρέ στο οποίο η Teyana, με παραμορφωμένο πρόσωπο που θυμίζει αιλουροειδές, βρίσκεται γυμνή πάνω στην πλάτη του συντρόφου της Iman, ενώ το μόλις 1 χρονών παιδί τους, βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά, οι τρεις τους είναι περιτριγυρισμένοι από ένα κοπάδι προβάτων.
Καλύτερα ωστόσο να αφήσουμε την εικόνα να μιλήσει από μόνη της.
KANYE WEST x FADE // Starring @TeyanaTaylorhttps://t.co/10d6YSytJP

Pages