Η Emeli Sandé επιστρέφει (με μία «πραγματική έκρηξη»)!


Μέσα από ένα γεμάτο «σάκο» με τραγούδια και βιώματα, η Emeli Sandé επιλέγει για να φέρει κοντά μας ό,τι «μιλά» καλύτερα στην ψυχή της.

Η ώρα της δισκογραφικής επανόδου για την Emeli Sandé, την καλλιτέχνιδα που έχει ξεχωρίσει για το πάθος, την αυθεντικότητα και τα πηγαία χαρίσματά της, είναι πιο κοντά από ποτέ.
Τεσσεράμισι χρόνια έπειτα από τον παρθενικό δίσκο της «Our Version of Events», η ταλαντούχα Σκοτσέζα με τη μαγευτική φωνή ξαναπαίρνει το δρόμο της μουσικής, έχοντας συγκεντρώσει ολοκαίνουρια τραγούδια.
Μολονότι είχε γίνει γνωστό από το 2013 ότι δούλευε πάνω στο επόμενο CD της που θα γινόταν πράξη μέσα στο 2016, η πρώτη επίσημη είδηση έφθασε στα τέλη του φετινού Αυγούστου.
Πριν μερικές ημέρες, η Emeli Sandé μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το δίλεπτο απόσπασμα από ένα νέο single με φερόμενο τίτλο«Intermission».
Σύντομα, η τρις βραβευμένη τραγουδίστρια με Brit Award δημοσίευσε άλλο ένα video λίγων δευτερολέπτων με τη λεζάντα «Intermission Over» (Διάλειμμα Τέλος):
Τελικά, τα σχέδια ανετράπησαν μερικώς καθώς άλλαξε η επιλογή του τραγουδιού, όχι όμως το momentum της επιστροφής της στις επάλξεις.
Όπως ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα, το καινούριο μουσικό κομμάτι της Emeli Sandé ονομάζεται «It Hurts», με την κυκλοφορία του να είναι ορισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου.
Η ίδια η Emeli Sandé ανέφερε για το «It Hurts»:
«Ήθελα να το κυκλοφορήσω πρώτο επειδή ένιωσα οτιδήποτε απέφευγα να πω τόσο καιρό. Είναι μία πραγματική έκρηξη. Είναι οτιδήποτε ευχόμουν να είχα πει χρόνια και χρόνια πριν. Δεν ήθελα να κρατήσω τίποτα πίσω πια.»

Pages