Νέα κυκλοφορία από τον Dim Zach – Innocence EP


Ωραία τα edits αλλά ένα EP έχει άλλη αξία. Ο Dim Zach επιστρέφει στη δισκογραφία ,
πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το νέο του EP με 4 ολόφρεσκα κομμάτια , το ακούσαμε, μας άρεσε και ας πούμε και δύο λόγια για το…. ΕΡ αλλά και για τον ίδιο τον Δημοσθένη Ζαχαριάδη !
Ο Έλληνας παραγωγός Dim Zach , για 3 δεκαετίες τώρα , διανύει το επάγγελμά του ως Dj και ως παραγωγός με μεγάλη επιτυχία . Με το άλμπουμ “Innocence ” σηματοδοτεί την πρώτη εμφάνισή του στην Midnight Riot Records και δίνει το προσωπικό του στίγμα και ύφος ως “Balearic vibes master”. Ξεκινάει δυναμικά , προσπαθώντας να μας συστήσει και να μας μυήσει στο electrofunk-soul στυλ των Imagination με την καταπληκτική σύνθεση του “Innocence “. Ακολουθώντας το γνήσιο balearic ύφος , φτάνει με τις ακουστικές κιθάρες σε ένα απίστευτο 103 BPM shuffler , με το “Abigail”, πριν , όμως , προχωρά ήπια σε ένα nu-disco άκουσμα που όμως ειναι επηρεασμένο και από την italo-disco , με το “Do you”. Όσοι όμως αναζητούν το αποκορύφωμα .. πρέπει να κατευθυνθούν άμεσα στο “Amour Incondionel” , ένα υπέροχα πλούσιο και πολύχρωμο αφιέρωμα στην Ιταλική dream house , γεμάτο από ψιθυριστά γυναικεία φωνητικά , χτυπήματα χορδών και επαναλαμβανόμενες μελωδίες .
Τον Dim Zach θα τον απολαμβάνετε και την φετινή σεζόν από την ψηφιακή συχνότητα του Anyway Radio με ένα εβδομαδιαίο mix set .

Pages