Ο Ed Sheeran αποκαλύψε ποιος ήταν ο λόγος που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα χρόνο


Στην εκπομπή ‘The Jonathan Ross Show’ ήταν καλεσμένος ο τραγουδιστής και μάθαμε επιτέλους ποιος είναι ο λόγος που απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας για ένα χρόνο ο Ed Sheeran.
Το διάλειμμα από τα social media και γενικά όλο τον κόσμο το είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο του 2015 και κράτησε μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.
Αν και δεν είχε πει πολλά τότε ο τραγουδιστής, χθες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή ‘The Jonathan Ross Show’ και αποκάλυψε ότι ο λόγος που έκανε αυτό το διάλειμμα ήταν η κατάχρηση ουσιών.
“Πιστεύω ότι όταν μπαίνεις στη βιομηχανία της μουσικής, είναι σημαντικό να προσαρμοστείς σε αυτή τη ζωή. Εγώ δεν προσαρμόστηκα επειδή δούλευα συνέχεια και έκανα συναυλίες” είπε ο τραγουδιστής. “Όλα όσα διαβάζετε για τις παγίδες που μπορεί να πέσει κανείς είναι αληθινά και εγώ έπεσα σε μια από αυτές, την κατάχρηση ουσιών.”
“Δεν το είχα προσέξει καθώς συνέβαινε. Όλα ξεκίνησαν σταδιακά και μετά από κάποιο διάστημα κάποιοι φίλοι μου είπαν να σταματήσω. Είναι όλα μια χαρά στην αρχή, ξεκινάς από ένα πάρτι και μετά το κάνεις και μόνος σου. Αυτό ήταν που με έκανε να ‘ξυπνήσω’ και να απομακρυνθώ για ένα χρόνο” δήλωσε.
“Έτσι αφοσιώθηκα στην δουλειά. Δεν μπορώ να δουλέψω, να γράψω τραγούδια, να κάνω κάποιο show όταν παίρνω ουσίες. Έτσι όσο περισσότερο δούλευα, τόσο λιγότερο χρησιμοποιούσα ουσίες.” είπε.
“Δούλεψα σκληρά για να φτάσω εδώ που είμαι και δεν μπορώ να τα χάσω όλα για κάτι όπως αυτό.”
Ο τραγουδιστής τώρα κάνει ξανά ένα διάλειμα, εξαιτίας του τραυματισμού του μετά από ατύχημα που είχε με το ποδήλατο του. 

Pages